Κάντε εγγραφή/είσοδο για να ξεκινήσετε τις αγορές σας

��������������

Τρόποι πληρωμής

Τρόπος Πληρωμής

Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα : Έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.anthema.gr με πιστωτικές κάρτες Visa/Mastercard/Diners/Discover ή με το Masterpass Wallet, καθώς και με κάρτες Debit και Prepaid αναγνωρισμένης Ελληνικής Τράπεζας, τις οποίες αποδέχεται προς συναλλαγή η Εταιρεία μας. Επίσης, έχετε δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις, σύμφωνα με τις δυνατότητες και τους περιορισμούς της κάρτας σας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται κατόπιν ελέγχου και πιστοποίησης των στοιχείων και της εγκυρότητας της.

Oι συναλλαγές σας με πιστωτική κάρτα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται σε τραπεζικό περιβάλλον και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η Εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

PayPal : Για τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής η συναλλαγή σας γίνεται μέσω της ασφαλής σελίδας του PayPal ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Γ. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις στους παρακάτω αριθμούς τράπεζας:

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR7101726100005610095617345

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR1101102010000020140498450

 

ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR8301403100310002002026704

 

EUROBANK

GR4802600180000000201309382  

 

Δικαιούχος των ανωτέρω τραπεζικών λογαριασμών εμφαίνεται ο «ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ».

 

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνίες, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας. Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση order@anthema.gr. Η εξόφληση θα εμφανιστεί εντός τριών εργασίμων ημερών από την κατάθεση και τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα θα αποσταλούν μετά. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η Εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Δ. Αντικαταβολή :

Μέσω του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, πρέπει να καταβάλλετε την αντίστοιχη αξία των εμπορευμάτων της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή τους από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, ενώ το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στο ποσό των 2,50€. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για ποσά έως 300€.

Σε περίπτωση συνολικού τιμήματος πώλησης (συμπεριλαμβανομένων εξόδων αποστολής και λοιπών επιβαρύνσεων) ποσού μεγαλυτέρου των 300€ η Εταιρεία μας έχει τη διακριτική ευχέρεια να ζητήσει την προκαταβολή μέρους του τιμήματος για την έναρξη εκτέλεσης της πώλησης είτε με καταβολή μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με την χρέωση πιστωτικής κάρτας του πελάτη, σε περίπτωση δε άρνησης του πελάτη να καταβάλει το ποσό της οριζομένης προκαταβολής, δικαιούται να απόσχει από την έναρξη εκτέλεσης των υποχρεώσεών της από την πώληση έως ότου συμμορφωθεί ο πελάτης προς την αξίωση αυτή.

Αυτό ισχύει ιδίως, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, σε περιπτώσεις που κάποιο ή κάποια από τα πωλούμενα προϊόντα απαιτείται να παραγγελθούν από προμηθευτή. Για όλες τις πωλήσεις με καταβολή του τιμήματος με αντικαταβολή, η επιβεβαίωση και αποδοχή της παραγγελίας γίνεται όπως σε όλες τις περιπτώσεις εγγράφως (ηλεκτρονική αλληλογραφία – email) αλλά στην περίπτωση αυτή, επιπρόσθετα γίνεται και τηλεφωνική επιβεβαίωση, απευθείας με τον πελάτη. Επίσης σε περίπτωση που για την αγορά ζητείται έκδοση τιμολογίου (πώληση σε επιτηδευματία) η αντικαταβολή δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνει το ποσό των 499 € συνολικά.